Langtidshævede grovboller

Kommentarer

7 comments posted
Rigtig lækre boller, dog

Rigtig lækre boller, dog valgte jeg anden gang at tilsætte 2 tsk. salt. Så passer de bedre til vores smag.

Hygge

MaiC

Posted by Anonym on fre, 07/10/2011 - 18:53
Jeg brugte rugmel i stedet

Jeg brugte rugmel i stedet for grahamsmel. Det var ikke nogen dårlig idé. De blev rigtig lækre!

Posted by Anonym on tor, 02/02/2012 - 13:43
Det lyder godt! Tak for

Det lyder godt! Tak for tippet :-)

Mvh

Rasmus

Posted by Rasmus Lindgren on man, 06/02/2012 - 10:26
Jeg brugte også rugmel, som

Jeg brugte også rugmel, som blev rigtig godt. Detil tilføjede jeg en håndfuld solsikkekerner og et par gulerødder og squash :) Det blev rigtig godt, især med grøntsagerne i!

 

Posted by Anonym on ons, 14/11/2012 - 10:04
Er det meningen at dejen skal

Er det meningen at dejen skal være så klistret selvom det angivne dl mel er i? :) 

De er ikke så slemt klistret i dag som da jeg lagde dejen i køleskabet igår. 

 

Og et sidste spørgsmål fra blondie her. Har det nogen betydning at man lader den hæve i 24 timer som hel dej i stedet for som opdelt i boller? :)

Posted by Anonym on man, 17/06/2013 - 13:56
Uanset hvordan du hæver

Uanset hvordan du hæver dejen, skal bollerne efterhæve når de er formet. Ellers bliver de slet ikke luftige. :)

Posted by Anonym on tir, 09/07/2013 - 09:59
Kan bollerne egentlig hæve

Kan bollerne egentlig hæve for længe? eks. 24 timer? Er det for meget?

Posted by Anonym on man, 05/08/2013 - 08:17